Ik Leef mijn Profiel!

nieuwe wereld Jun 26, 2024
Het is fantastisch hoe dingen soms samenkomen en betekenis creëren zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen.

Althans, zo lijkt het. De moeite die je moet doen zit ‘em meestal in het controleren van je controlebehoefte :-) zodat dat niet met je aan de haal gaat. En het zit ‘em in het zakken in jezelf en daar die laag van vertrouwen aanraken waarin een weten besloten ligt dat ver voorbij de grenzen van het rationele denken reikt.

Precies dat is hoe de online Masterclass is ontstaan die ik afgelopen zondag 23 juni gaf voor de leden van de Kenniscollectie.

 

In afstemming, vanuit een bereidheid om signalen te ontvangen en te volgen… Precies zoals een 3-9-8 Nine Star Ki profiel doet, of een Generator in HD.

Een 3-hout wacht op de warmte van de eerste zonnestralen in het voorjaar om uit de knop te barsten.
Het wacht op de juiste voeding en hoeveelheden vocht om op te groeien. En het wacht op de warmte van de zomer om tot bloei te komen. Als de omstandigheden juist zijn, dan kan 3-hout een enorme vitale groeikracht aanspreken die overstroomt van authenticiteit en onafhankelijkheid die zich in een nieuwe, unieke vorm kan tonen aan de wereld.

Iemand zei eens tegen mij: “Je verzint het waar ik bij sta.”

Dat is niet zo. Ik pik alleen de signalen op, filter de ruis er uit en maak er wat van. Dat is waarom het werk dat ik jaarlijks neerzet met het formuleren van de energetische Nine Star Ki tendensen van een jaar, uniek is in zijn vorm en impact. Vanuit kennis, ervaringen en verworven inzichten (8-aarde) volg ik de impulsen en transformeer ze in een vorm die anderen kan inspireren, inzicht kan geven, of waarmee zij hun pad kunnen verlichten (9-vuur).

Kortom, ik leef mijn profiel!

De Masterclass die ik gaf gaat daar ook over. De titel: ‘Jouw Intuïtie en Externe Bronnen van Kennis’. Een Masterclass bedoelt om vanuit een weg van innerlijke ontwikkeling tot de kern van je innerlijke weten te komen. Een Masterclass dus die je niet vertelt hoe je een model of weg moet volgen om ergens te komen. Maar een Masterclass die je uitnodigt je eigen weg te vinden en te volgen!

Vertrekpunt is het stellen van de vraag of iets ‘goed’ of ‘juist’ is voor je.

Afgelopen weken heb ik het er al vaker over gehad, over dit ‘goed’ versus ‘juist’. Dat komt omdat het zo’n wereld van verschil oplevert. Een wereld van verschil in omgaan met dingen, in het in beweging brengen van zaken en in het maken van keuzes. Het een brengt je op een pad dat niet het jouwe is. Het andere brengt je op jouw pad van de reis van de held.

En wat zo mooi was, zondagavond, dat de vragen die gesteld werden opnieuw input waren voor mijn profiel om een stukje aanwezige kennis, inzicht en ervaring aan te boren.

Die kennis ga ik vanaf september met je delen in vijf, online workshops. Deze workshops onderzoeken, aan de hand van de vijf elementen, wat de levensopdracht, het zielsverlangen van een element is. Hoe dat, als je die niet leeft, tot een levensthema kan worden dat zich toont in zich herhalende patronen. En hoe juist die patronen je via het levensthema terug kunnen brengen bij je zielsverlangen.

Vijf, online workshops over het zielsverlangen van hout, vuur, aarde, metaal en water.

Gratis voor de leden van de Kenniscollectie!
Ik werd er helemaal blij van toen zondagavond in reflectie op de Masterclass, deze puzzelstukjes samenvielen tot een mooi geheel. Ik kan niet wachten tot het september is!! :-)

Als je lid bent van de Kenniscollectie kun je deze Masterclass hier terugkijken. 
Ook benieuwd maar nog geen lid? Dat los je hier op. 

ONTDEK DE KENNISCOLLECTIE - Het lidmaatschap wat helpt je te herinneren wat je al weet.
Terug naar overzicht