Volle Maan Oktober

nine star ki volle maan energie Oct 16, 2024
Morgen is het Volle Maan.

Toch is de aandacht momenteel meer gericht op komeet Tsuchinshan-Atlas en de aurora borealis die onze Nederlandse hemel weer overspoelen met een ongekende uitbundigheid aan kleurexplosies.

Fantastische fenomenen zijn het.

De Volle Maan met haar veel zachtere, minder explosieve energie kan daar nauwelijks mee concurreren. Dat neemt niet weg dat ze op de achtergrond grote invloed heeft.

Nog maar twee weken geleden waren we onder invloed van de energie van ‘Rustbrengende Ruimte’.

Niet dat dat overigens altijd direct geresulteerd heeft in daadwerkelijke rust. De kosmos grossierde even in onverwachte veranderingen en uitdagingen, echter met als doel om je de gelegenheid te geven vanuit de gecreëerde chaos, nieuwe kansen en mogelijkheden te ontdekken. En om de grenzen van je horizon te verleggen. En niet altijd op een leuke manier! Ik werd van de fiets gereden bijvoorbeeld. 

Voor de Nieuwe Maan van oktober schreef ik:

“Rustbrengende Ruimte ontstaat namelijk alleen als je bereid bent op te offeren wat wel houvast biedt, maar je spirituele ontwikkeling niet langer dient.
Als het geen vrijwillige keuze is, zorgen de kosmische processen er wel voor dat het je overkomt.
Het past allemaal in het vreselijk veel grotere proces van bewustwordingsontwikkeling. Dat wil overigens niet zeggen dat je, als je loslaat wat niet langer dient, het ook meteen duidelijk zal worden op welke wijze die zo broodnodige rust dan zal gaan ontstaan.”

Die ruimte dient zich nu daadwerkelijk aan.

En daar gaat het op dit moment ook om: waar richt jij je aandacht op? Om je intentie zuiver te krijgen zodat ook precies datgeen gemanifesteerd wordt wat jij gemanifesteerd wilt zien, is het nu eenmaal nodig dat jouw systeem zo goed mogelijk bevrijd is van ‘vervuiling’.

Het Nine Star Ki profiel van de Volle Maan van oktober is 3-6-2.

Dat is 3-hout, 6-metaal, 2-aarde. Grote vraag deze maand is wat dienend en voedend (2-aarde) is voor jouw systeem. Een tweede vraag is of je voldoende in staat bent om nee te zeggen en een grens te trekken (beide 6-metaal) om je eigen energie en je leven te beschermen tegen wat niet dienend en voedend is.

3-Hout staat in dit profiel in de eerste positie.

Door de ongeaspecteerde positie van 3-hout is het goed om nu even geen definitieve afspraken te maken of belangrijke contracten te ondertekenen. Ook is het noodzakelijk om op je woorden te letten!

Daarnaast is 3-hout het element dat staat voor familie en familieverbindingen.

De elementen 2-aarde en 6-metaal representeren bovendien de personen die respectievelijk de rol van de archetypische moeder en die van de rol van de archetypische vader hebben vervuld in je leven. In combinatie met de ongeaspecteerde 3-hout kan dat deze maand tot ongewenste of lastige familiedynamiek zorgen.

Het hele Volle Maan artikel lees je in de Kenniscollectie.

Ben je lid dan lees je het hier: https://www.ninaelshof.com/products/kenniscollectie/categories/2154735500/posts/2182013716

Nog geen lid?

Dat los je op via deze link: https://bit.ly/Kenniscollectie
Als lid kun je gratis, elke maand deelnemen aan de online Volle Maan meditatie en de Vijf Elementen Masterclass die op dit moment loopt. Je kunt alles als lid ook terugkijken!

 

ONTDEK DE KENNISCOLLECTIE - Het lidmaatschap wat helpt je te herinneren wat je al weet.
Terug naar overzicht